Virksomhedsprofil

Vi er kendt som en troværdig leverandør af håndværk og service af høj kvalitet til en fair pris.

Professionelt El og VVS-firma

Frederiks EL & VVS A/S er et professionelt el- og VVS-firma, som består af autoriserede VVS installatører, egen kloakmester og flere elektrikere, som løser alle typer el og VVS-opgaver i hele Jylland. Vi har eksisteret siden 2005 og har vokset os større ved overtagelserne af Thorning Smede og Hvam VVS service.

Historien bag firmaet

Frederiks EL & VVS A/S blev stiftet i januar 2021 af Johnny B Madsen. Selskabet købte VVS-aktiviteter fra det tidligere Frederiks Smede og VVS A/S. som Johnny var med til at stifte i 2005. Gennem årene blev kompetencerne og kapaciteten udvidet i forbindelse med overtagelse af to VVS-forretninger – henholdsvis Thorning Smede og Hvam VVS Service.
Juni 2021 købte Michael S Jensen sig ind i firmaet og blev medejer.

I dag har vi har et stort hold af dygtige og trofaste medarbejdere, som sammen yder den gode service og høje kvalitet, som vi fremhæver os på. Vi er kendt som en troværdig leverandør af håndværk og service af høj kvalitet til en fair pris – og sådan ønsker vi at fortsætte mange år frem.

Et firma med stor fleksibilitet

Foruden høj kvalitet og service er fleksibilitet et af de områder, som vi værner om. Vi ønsker at give alle vores kunder en stor fleksibilitet og muligheden for, at vi kan komme og hjælpe, når der bliver ringet efter os. Vi har stor erfaring inden for både VVS og el-arbejde og vi er altid klar på en ny opgave.

Hør mere om os

Vil du høre mere om vores virksomhed eller have et uforpligtende tilbud? Så kontakt os i dag på på telefon 87 26 25 00 eller på mail info@fevas.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular