El installation nær Viborg og Herning

Vi udfører alle former for el-installationer i Jylland.

El-arbejde i hele Midtjylland

Har du brug for hjælp til el-installation i Midtjylland? Så er du kommet til det rette sted. Hos Frederiks EL & VVS A/S har vi medarbejdere med mange års erfaring indenfor el-arbejde, som vi udfører for både private og erhverv. Vi udfører alle former for el-installation, så uanset om du har brug for hjælp i forbindelse med renovering, nybyg, eller om du ønsker hjælp til opsætning af lamper, så står vi klar til at hjælpe. Vi er underlagt TEKNIQs garantiordning, som efterprøver og godkender vores kvalitetssikringssystem hvert andet år. Det sikrer dig en installation, hvor sikkerheden og kvaliteten er helt i top.

Øg sikkerheden med alarm og videoovervågning

Sikkerhed er vigtig for både private og erhverv. Mange oplever en øget tryghed ved at få sikret deres bolig. Derfor tilbyder vi installation og service af alarmer og videoovervågning, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem.

Rådgivning

Har du brug for hjælp til hvilken el-løsning, der er den rette for dig? Så står vi også til rådighed. Vi rådgiver altid vores kunder grundigt for at sikre den helt rette løsning.

Få et uforpligtende tilbud på el-arbejde

Lad os hjælpe dig med el-arbejdet. Kontakt os i dag på på telefon 87 26 25 00 eller på mail info@fevas.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.