Jordvarmeanlæg og luft til vand varmepumpe i Viborg

Grøn omstilling og god økonomi med en varmepumpe.

Professionel installation af jordvarmeanlæg og luft til vand varmepumpe i Viborg og omegn

Står du og leder du efter et billigere og mere energivenligt alternativ til den klassiske opvarmning?
En varmepumpe producerer varmeenergi til din bolig hele året rundt ved hjælp af luftens naturlige varme eller jorden. En varmepumpe er dermed både den billigste og mest energibesparende løsning til din bolig. Samtidig kræver en varmepumpe minimum vedligeholdelse med blot et enkelt servicebesøg om året. Hos Frederiks EL & VVS står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe til din bolig samt med installation og montering af den.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er til dig, der ikke har mulighed for at grave slanger ned i jorden. Denne varmepumpe udnytter energien fra luften via en kompressor, som er placeret uden for huset. Den sender varmen ind til varmepumpen inde i huset, og herfra får du både opvarmning af dit hus og dit brugsvand.
Kontakt os her for at høre mere om dine muligheder for at få en varmepumpe i Viborg eller omegn.

Jordvarmeanlæg – jordvarmepumpe

​Udnyt energien i jorden med et jordvarmeanlæg. Bor du på en grund, hvor du har mulighed for at grave jordvarmeslanger ned, kan du med en jordvarmepumpe udnytte den energi, som solen oplagrer i jorden. Varmepumpen sørger for at sende varmen ud til husets gulvvarmerør, radiatorer samt til varmtvandsbeholderen.

​VE- og VPO-godkendt

Frederiks EL & VVS A/S er en VE-godkendt varmepumpeinstallatør og godkendt af VP-Ordningen. Det betyder, at vi har uddannet personale, som har særlige kompetencer inden for dimensionering og montering af varmepumper. Du kan derfor trygt komme til os, når du ønsker at høre mere om dine fordele ved at anskaffe varmepumpe.

Vores montører er certificerede samt autoriserede el og VVS installatører. Se oversigten over vores medarbejdere her.

Vi står altid klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi i fællesskab frem til en god løsning til dit projekt.

Kontakt os

Vil du høre mere om mulighederne indenfor varmepumper? Så kontakt os i dag på telefon 87 26 25 00 eller på mail info@fevas.dk​. Vi kører primært i Viborg, Silkeborg og Herning, men vi dækker også resten af Jylland.